Tervetuloa Parinpeltoon!

Parinpellon leirikeskus sijaitsee Vesijärven rannalla lähellä kuvankaunista Hollolan keskiaikaista kivikirkkoa, lyhyen ajomatkan päässä Messilästä ja Lahdesta. Päärakennuksessa sijaitsee ruokailu-, kokous- ja majoitustilat. Tiloissa on ajanmukaiset AV-laitteet ja langaton verkkoyhteys. Lisäksi alueella on monia muita yöpymismahdollisuuksia. Virkistysmahdollisuuksia tarjoavat mm. kota, rantasauna, leikkipuisto, pallokenttiä sekä vanhaan navettaan kunnostettu sisäliikuntatila. Kolmentoistahehtaarin leirikeskusalueella on rantaviivaa puolisenkilometriä. Parinpellossa on mahdollisuuksia sekä omatoimiseen viihtymiseen että ohjattuun toimintaan. Tarjolla on toiminnallisia paketteja leirikouluista aikuisryhmiin. Henkilökunta räätälöi sopivan paketin vierailuusi Parinpellossa. Lisäksi meiltä voi kysyä tarjousta myös catering-palveluista.

Päärakennus
previous arrow
next arrow

Päärakennus

Päärakennuksen aula on Parinpellon pääsisäänkäynti. Aula on viihtyisä oleskelutila, josta on yhteysleirikeskuksen toimistoon. Aulasta kuljetaan ruoka-ja juhlasaliin sekä majoitustiloihin.

Majoitus

Päärakennuksessa sijaitsee vuodepaikat 33 leiriläiselle. Kahdelle leirin vetäjälle on varattu yhdenhengen huoneet. Majoitushuoneissa on kerrossängyt. Mökit sijaitsevat Parinpellon pihapiirissä. Talvella niihin voi majoittaa 18 henkeä ja kesäaikaan yhteensä 28 henkilöä. Parinpellon vanhan pappilan kivijalan päälle rakennetussa vanhassa ruokalassa on majoitustilat 11 henkilölle. Samassa rakennuksessa on myös askartelutilat leirien käyttöön.

previous arrow
next arrow
previous arrow
next arrow

Sauna

Parinpellon saunaa voidaan käyttää leiritoiminnan lisäksi myös monenlaiseen muuhun toimintaan. Saunaa vuokrataan leirikeskuksen varaustilanteen salliessa aina kasteesta syntymäpäiviin ja muista perhejuhlista kokouksiin. Saunaan mahtuu kerralla n. 15 henkilöä ja sen yhteydessä olevaan takkatupaan mahtuu istumapaikoille 30 henkilöä. Uimaranta on lapsiystävällinen.

Liikuntahalli

Liikuntatila on paikka, jossa voi harrastaa pienimuotoista sisäpeliä esim.sählyä, askartelua, pöytätennistä ja muuta vastaavaa. Tilaa voi myös käyttää kokoontumiseen tai opetukseen. Tilan mitat ovat: 11,0m x7,0m korkeus matalimmalta kohdalta 2.8m. Tilassa on WC ja vesipiste.

previous arrow
next arrow

Kota

Kota sijaitsee kauniilla paikalla Vesijärven rannalla. Kota on mitä mainioin tukikohta esimerkiksi pilkkikilpailuille tai muille luontotapahtumille. Kotaan mahtuu noin kolmekymmentä ihmistä kerralla ja rannassa on veneenlaskupaikka.

Leikkipuisto

Parinpellossa sijaitsee myös nykyiset turvallisuusnormit täyttävä leikkipuisto keinuineen ja kiipeilytelineineen.

previous arrow
next arrow