Tervetuloa Hämeenkosken leirimajalle!

Leirimaja sijaitsee Pääjärven rannalla 4,5 kilometrin päässä Hämeenkosken keskustasta ja 34 kilometriä Lahdesta. Päärakennuksessa sijaitsee sali, joka liukuovella yhdistyy ruokailutilaan, keittiö ja majoitustilat 38 henkilölle. Leirikeskus toimii ”omatoimi periaatteella”, eli ateriapalveluita emme sinne tarjoa. Leirikeskuksen keittiö on vuokraajan käytössä. Rantasauna sijaitsee kivenheiton päässä päärakennuksesta järven rannassa. Rantasaunalta saman katon alta löytyy puulla ja sähköllä lämpiävät saunat. Puusaunan pukuhuoneessa on myös  takka. Laiturilta voi pulahtaa virkistävään Pääjärveen ja rannalla on myös nuotiopaikka.

previous arrow
next arrow

Päärakennus

Päärakennuksessa sijaitsee majoitustilat, sali ja keittiö. Näkymät Pääjääjärvelle ovat upeat. Sisääkäynti on mahdollinen pyörätuolilla. AV-välineistöä ei leirikeskuksessa ole. WC-tilat löytyy majoituskäytävältä. Päärakennuksessa on ainoastaan yksi suihku. Peseytymistiloina pääasiassa käytyetään rantasaunan pesutiloja.

Majoitus

Majoitus tapahtuu majoitussiivessä kahdeksassa neljän hengen huoneessa, sekä kahdessa kahden hengen huoneessa. Keittiön vierressä on tämän lisäksi kaksi yhden hengen huonetta. Vuodepaikkoja on kokonaisuudessaan 38. Sänkyihin löytyy peitot ja tyynyt. Majoittujilla tulee olla omat lakanat.

previous arrow
next arrow