Tervetuloa Kalliopirttiin!

Kalliopirtti sijaitsee Oriharonjärven rannalla Kärkölässä. Päärakennuksessa sijaitsee ruokailu-, kokoontumis- ja majoitustilat. Alueella sijaitsee myös vanha Kalliopirtti, jossa on neljä majoitushuonetta. Virkistysmahdollisuuksia tarjoavat kauniissa rantamaisemassa mm. ulkonuotiopaikka, leirikirkko ja nurmikenttä. Talvella avantouintimahdollisuus. Kalliopirtillä on mahdollisuus sekä omatoimiseen viihtymiseen että ohjattuun toimintaan. Tarjolla on toiminnallisia paketteja leirikouluista aikuisryhmiin. Henkilökunta räätälöi sopivan paketin vierailuusi Kalliopirtillä. Kalliopirtin keittiöstä vastaa Compas Group Amica. Omatoiminen keittiön käyttö on mahdollista lokakuusta huhtikuuhun.

Majoitusrakennus

Majoituspaikkoja Kalliopirtin päärakennuksesta löytyy 40. Majoitus tapahtuu neljän hengen huoneissa, joissa on kerrossängyt. Majoitukseen tarvitaan aluslakana, tyynyliina ja pussilakana. Talon puolesta löytyy peitot ja tyynyt.

previous arrow
next arrow
previous arrow
next arrow

Sali

Kalliopirtin sali on ilmava ja valoisa tapahtumien pitopaikka. Sali jakaantuu tarvittaessa kahteen osaan. Tarvittaessa saliin toimitetaan AV-välineet.

previous arrow
next arrow

Sauna

Kalliopirtillä on tilava puusauna. Pesutilat ovat ajanmukaiset. Saunomisen lomassa on virkistävää pulahtaa vieressä olevaan Oriharojärveen ympäri vuoden.